Tweede editie – Rondetafel: Wat is de juiste aanpak voor CSRD-data en software?

Tweede editie – Rondetafel: Wat is de juiste aanpak voor CSRD-data en software?

// Wegens de grote belangstelling voor de rondetafel van 23 mei organiseren we een nieuwe editie! Op deze pagina kun je je hiervoor aanmelden.

Het is een terugkerend thema: Wat is de juiste aanpak rondom het verzamelen van CSRD-data, en hoe ga je om met de inzet van software voor deze uitdagingen? Dit onderwerp staat centraal tijdens de rondetafelsessie op donderdag 11 juli. Ben je er ook bij?

Een van de grootste uitdagingen bij het voldoen aan CSRD-compliance is het verzamelen van data. Veel organisaties zijn op zoek naar de meest effectieve aanpak voor het verzamelen van CSRD-data en hoe ze het best gebruik kunnen maken van software om de uitdagingen van CSRD-compliance succesvol aan te pakken.

Een van de voornaamste onderwerpen is de uitdaging rond data en software. Op donderdagmiddag 11 juli organiseren we daarom de rondetafel ‘de juiste aanpak voor CSRD-data & software‘.

Vragen die we behandelen bij deze rondetafelsessie:

  • Op welk niveau gaan we data verzamelen/rapporteren?
  • Moeten we investeren in een nieuw systeem voor het verzamelen en rapporteren van duurzaamheidsgegevens, of kunnen dit beter integreren met ons bestaande landschap?
  • Wie moeten er gebruik maken van een dergelijk systeem?
  • Waar we zoeken we de verbinding met financiële data?
  • Wat zijn ervaringen van organisaties met een duurzaamheidsmanagementsysteem?

Spelen de bovenstaande vragen ook bij jou? Tijdens een interactieve sessie komen ze allemaal aan bod, waarbij deelnemers met een open en actieve houding van elkaar en van de best practices uit de markt leren. Zo heb jij aan het eind van de middag helder wat de aanpak voor jouw organisatie kan zijn, en wat jouw rol is bij deze uitdagingen.

Experts van Intire op het gebied van duurzaamheidsmanagement, rapportage en data begeleiden de sessie.

Praktische details

  • Datum: donderdag 11 juli
  • Tijd: Start om 12:30 met lunch, inhoudelijk programma van 13:00 – 16:00, netwerkborrel en afsluiting tot 17:00
  • Locatie: Kantoor Intire – Benoordenhoutseweg 46, Den Haag

Aanmelden tweede editie rondetafelsessie ‘de juiste aanpak voor CSRD-data & software’

Door het invullen van dit formulier bevestig je jouw plek aan tafel. We zullen je niet spammen met niet-relevante informatie.

"*" indicates required fields

Naam*