Vacature: Trainee Consultant Sustainability en Integrated Reporting

Jouw rol als consultant:

Jij helpt onze klanten – grote toonaangevende bedrijven in Nederland – om met behulp van IT oplossingen hun niet-financiële rapportage in te richten en te optimaliseren. Je combineert meerdere disciplines, zowel technisch als inhoudelijk zodat onze klanten geïntegreerd kunnen sturen en betere beslissingen kunnen maken op basis van betrouwbare informatie.

Wat heeft Intire te bieden?

Intire is een jong bedrijf dat zich richt op Sustainability en Integrated Reporting. We zijn op zoek naar een enthousiaste starter. Je werkt samen met zeer ervaren consultants en krijgt alle ruimte zo snel en hard te groeien als je wilt. We bieden vrijheid en verantwoordelijkheid waardoor je jezelf maximaal kan ontwikkelen. We zoeken iemand die niet bang is ook zelfstandig aan de slag te gaan en goed de balans vindt tussen zelf zaken uitzoeken en sparren met een senior consultant.

Bij Intire krijg je de mogelijkheid je te ontwikkelen op het gebied van Sustainability en Integrated Reporting . Intire is onderdeel van een groter netwerk, Qwinc, waarmee we een brede portfolio aan zakelijke diensten aanbieden.

Wat neem je mee?

  • Bij voorkeur een Master in sustainability
  • Goede IT skills binnen Microsoft/SQL, power Apps, Power BI
  • Het is een pré als je al wat kennis hebt van sustainability management software zoals Enablon, Thinkstep, UL (Credit360)
  • Je wordt enthousiast van het inrichten, analyseren en/of structureren van data op het gebied van sustainability

Daarnaast ben je zelfstandig, nieuwsgierig en leergierig en klaar om met een team onze sustainability propositie verder op de markt te zetten.